Etusivu   |   Koiramme  |   Pentueet  |   Uutisia  |   Linkit  |   Vieraskirja
Nanan kuva

RIP Estaika’s Nana Nasmijn "Nana" 7.5.2002 - 14.1.2013

Nana harrasti agilityä, kuten "siskonsa" Tessakin. Meno oli välillä vaihtelevaa agilityradoilla, kuten on myös joidenkin vanhempienkin.

Pääasiallinen Nanan, kuten myös Tessankin tehtävä on isäntäväen liikunnasta huolehtiminen. Nana ja Tessa ovat aina valmiina ulkoilemaan, joskus huonolla säällä voi tyttöjä laiskottaa, mutta niin se saattaa olla myös ulkoiluttajilla. Television katsomisen aikaan koiratytöt saavat hellyyttä ja huomiota samalla lämmittäen rapsuttajiaan.

Jokaisessa perheessä kuuluu olla myös yksi pelle, joten Nana oli perheen pelle hyvin pitkään. Usein Nana vilkutti tassuillaan ihmisille aivan kuin tervehtiäkseen tai hyvästelläkseen. Jos joku taputti, niin pelle alkaa esiintyä ja vilkutusesitys parani, mitä enemmän sai huomiota osakseen. Nana osasi myös "laulaa", mutta tässä hommassa Tessa on parempi, tai no oikeastaan isäntä on tämän perheen paras laulaja, tai taitaa tuokin valtikka olla jo siirtynyt perheen nuoremmille.

Nana pääsi matkustamaan isäntäväen kanssa pitkin Suomea ja eteläpuolen naapurimaita myöten. Automatkailu olikin koiratyttöjen mieleen, kuten laivamatkailukin sujui jo vanhalla rutiinilla.