Etusivu   |   Koiramme  |   Pentueet  |   Uutisia  |   Linkit  |   Vieraskirja
Stefanin kuva

"Stefan" eli Caelestis Soleydan Stefan 21.12.1998 - 14.10.2009.
Stefan syntyi Arkalassa ja eleli ensimmäisen vuoden Oulun Huonesuolla, kunnes tuli meille hoitokoiraksi pienemmille lapsille. Anne omi Stefanin lenkityksen itselleen tosi hyvin ja käyttää koiraa lenkillä joskus jopa useita kertoja päivässä.

Stefan oli hyvin energinen ja leikkisä, kuten Maltankoirat yleensä. Tämä pieni herrasmies oli pitkään karvaisen laumamme ainoa uros ja tahtoi pienellä-suurella olemuksella vahtia haaremiaan toisilta uroksilta, vaikka olikin luonteeltaan oikein sosiaalinen. Gipin kanssa elo on kuitenkin suhteellisen rauhaisaa, mitä nyt joskus piti vähän isotella

Pieni herrasmies oli ainoa meidän perheessä, joka ei pidänyt uimisesta ollenkaan. Joskus sattui niin, että Stefan juoksi toisten koirien perässä veteen polviin saakka, mutta sitten tuli kiire takaisin rannalle. Oikeastaan hyvä näin, sillä olisihan sen turkissa kampaaminen, jos se olisi päässyt merivedessä kastumaan.

Turkinhoito sujui Stefanin kanssa suhteellisen hyvin, mutta nyyteistä hän ei pitänyt. Stefan oli aika usein lyhytkarvainen maltankoira.

Stefanilla riitti nuorempana vauhtia ja intoa todella paljon. Lopun lähestyessä vanhuksen askel hidastui ja lyheni, kunnes loppui kokonaan.

Lepää rauhassa Stefan, me kaivataan sinua ja sinun iloisuuttasi