Etusivu   |   Koiramme  |   Pentueet  |   Uutisia  |   Linkit  |   Vieraskirja

Valitse vuosi

28.06.2007
Unohtui eilen kirjottaa, että Nana (Estaika's Nana Nasmijn) astutettiin kesäkuun alkupäivinä, joten odotettavissa on pentuja elokuun alkumetreillä.
27.06.2007

Taas vierähti pitkään ennen kuin sain päivitettyä sivuja. Misty sai pentueen Trisin (Callitris Emperor Celeste) kanssa. Astutus oli helppo maaliskuisessa leudossa talvisäässä, mutta sitä vastoin synnytys oli sitten todella pitkä ja loppujenlopuksi jouduimme turvautumaan päivystävän eläinlääkärin apuun toukokuun 12 päivä. Saavutuksena oli 3 poikaa; virallisilta nimiltään; Tiitus, Tristan ja Tomiko.

Samaisena äitienpäivän aattona oli Oulussa kaikkienrotujen näyttely, mihin minunkin piti mennä veteraani Dinan kanssa, siellä kun oli paikalla myös Poitsu, Beta, Enni ja Seeda. Beta oli ROP, Poitsu oli VSP ja valioitui samalla kolmannessa näyttelyssään. Seeda oli PN4 ja sai ensimmäisen sertinsä sekä Enni sai EH1. Lisäksi kasvattien omistajat esittivät kasvattajaluokan saaden 1KP ROP-kasv. Kiitos teille vielä kerran.

Helatorstain jälkeen suunnistin Nanan, Betan ja Ninon kanssa Latviaan Riikaan 2*KV-näyttelyyn. Matkaan lähti myös Ninon ja Betan omistajat, joten mukavaa matkaseuraa meillä oli, niin ja saavutukset olivat myös mukavia, cacibit tuli kerättyä, samoin kuin 3* LTU MVA.

Kesäkuun alku oli vauhdikas Netalla, sillä hän sai (monennenkohan) 0-voiton ja hänestä tuli toinen Estaika's FIN AVA hyvä Hannu ja Neta. Kesäkuun alussa oli vuoro lähteä Kroatiaan Zagrebiin Euroopanvoittajanäyttelyyn, nyt oli matkassa Nino, Beta ja Seeda. Seeda pudotti pahimmoilleen turkkinsa juuri kesäkuun alkupuolella, joten Seedan tulos oli näyttelyssä EH1. Nino ja Beta voittivat molemmat luokkansa ja he olivat sitten Beta ROP ja Nino VSP. Molemmista tuli siis Euroopanvoittajia-07, sekä Kroatian valioita. Matkaseurana oli Marja ajokoirien kanssa, sekä Reetta ajokoiran ja itäsiperianlaikan kanssa. Yhteensä tämä poppoo keräsi 5 titteliä, joten ei ollenkaan huono saavutus. Matka meillä taittui pakettiautolla kohti etelää via Baltican kautta. Matkan pituus oli mutkineen huikeat 6264km. Palatessa loppumatka Tallinnaan oli todella väsyttävä, piti harjata hiuksia, jotta pysyi hereillä, mutta olipahan harjatut hiukset, kun päästiin satamaan ja saatiin vielä vaihdettua liput aiempaan laivaan.

01.02.2007
Gipi on haettu Suomeen, hän on aivan ihana...
10.01.2007
Aika kuluu vauhdilla, ja paljon tapahtuu.